Skip to content

Flexiwork, korte broek+ met holsterzakken, camo blauw - zwart, (8604), 5435045

Voor superieure flexibiliteit en comfort in de hitte draagt u deze lichtgewicht korte broek met high-tech body-mapped design. De shorts zijn gemaakt van ventilerende stretchstof met Cordura® verstevigingen voor een uitzonderlijke bewegingsvrijheid.
·High-tech ontwerp dat op het lichaam afgestemd (body-mapped) is van lichtgewicht ventilerende stretchstof voor extreem comfort en bewegingsvrijheid.
·Speciaal ontworpen zijpaneel voor een goede verdeling van het gewicht.
·Sterke Cordura® verstevigingen in de (holster)zakken voor verbeterde duurzaamheid.
·Makkelijk toegankelijke beenzakken, voorzien van mes bevestigingsknoop en vak voor mobiele telefoon.
·Geïntegreerde riem met een duurzame snelsluiting van polyamide voor een optimale pasvorm en werkcomfort. De riem is afzonderlijk te gebruiken.
·Lichtgewicht en slijtvaste Cordura® stretch en rip-stop materiaal. 88% Cordura®, 12% Elastan, 270 g/m². 65% polyester 35% katoen, 200 g/m². Voorzien van 100% Cordura®-Polyamide verstevigingen.

Merk/Fabrikant: Snickers Workwear
Artikelcode: 5435045
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 23 november 2023 om 15:53

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Alternatieve artikelcode 69048604058

URL

URL Leverancier http://www.provak.com/
URL Fabrikant https://www.snickersworkwear.nl/

Indelingen

Artikelgroep SNICKERS-HULTAFORS

Afmetingen

Afmeting 250x340x40 cm
Maat 058

Gewicht

Gewicht (kg) 0.6
Gewicht eenheid st

Kleur en Oppervlak

Kleur Camo blauw
Kleurcode 8604

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Voor superieure flexibiliteit en comfort in de hitte draagt u deze lichtgewicht korte broek met high-tech body-mapped design. De shorts zijn gemaakt van ventilerende stretchstof met Cordura® verstevigingen voor een uitzonderlijke bewegingsvrijheid.<br/>·High-tech ontwerp dat op het lichaam afgestemd (body-mapped) is van lichtgewicht ventilerende stretchstof voor extreem comfort en bewegingsvrijheid.<br/>·Speciaal ontworpen zijpaneel voor een goede verdeling van het gewicht.<br/>·Sterke Cordura® verstevigingen in de (holster)zakken voor verbeterde duurzaamheid.<br/>·Makkelijk toegankelijke beenzakken, voorzien van mes bevestigingsknoop en vak voor mobiele telefoon.<br/>·Geïntegreerde riem met een duurzame snelsluiting van polyamide voor een optimale pasvorm en werkcomfort. De riem is afzonderlijk te gebruiken.<br/>·Lichtgewicht en slijtvaste Cordura® stretch en rip-stop materiaal. 88% Cordura®, 12% Elastan, 270 g/m². 65% polyester 35% katoen, 200 g/m². Voorzien van 100% Cordura®-Polyamide verstevigingen.

Materiaal

Materiaal
  • Cordura®
  • Elastan
Samenstelling 88% Cordura®, 12% Elastan