Skip to content

160 i vde geisoleerde zaagsnede schroevendraaier 1,0x5,5x125 mm

Wera VDE schroevendraaier met meercomponenten Kraftform Plus handgreep voor snel en veilig werken: Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverbrenging. Individueel getest bij 10.000 V voor veilig werken bij de toegelaten spanning van 1000 V. De punt van Wera Lasertip schroevendraaiers wordt met laserstralen microscopisch fijn opgeruwd. Dit ruwe oppervlak "bijt" zich letterlijk vast in de schroefkop. Onbedoeld wegglijden behoort zo tot het verleden. "Take it easy toolfinder" met kleurcodering op profiel en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap. Zeskantige wegrolbescherming verhindert telkens wegrollen op de werkplek.

Merk/Fabrikant: Wera Werkzeuge Gmbh
Artikelcode: 634711
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 6 mei 2024 om 17:12

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

Algemeen

Alternatieve artikelcode 647.124.1406
Land van herkomst CZ
Intrastatcode 82054000

URL

URL Leverancier http://www.provak.com/
URL Fabrikant https://www-de.wera.de/nl/
URL Productdatablad https://hybris-media.wera.de/download/pdfgenerator-datasheets/nl/05006120001.pdf

Indelingen

Artikelgroep Handgereedschap
Fabrikantindeling 1 160 i VDE geïsoleerde Sleuf schroevendraaier

Afmetingen

Lengte (mm) 223
Breedte (mm) 33
Hoogte (mm) 33

Gewicht

Nettogewicht (kg) 0,068
Gewicht eenheid st

Tekst

Commerciële omschrijving Wera VDE schroevendraaier met meercomponenten Kraftform Plus handgreep voor snel en veilig werken: Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverbrenging. Individueel getest bij 10.000 V voor veilig werken bij de toegelaten spanning van 1000 V. De punt van Wera Lasertip schroevendraaiers wordt met laserstralen microscopisch fijn opgeruwd. Dit ruwe oppervlak "bijt" zich letterlijk vast in de schroefkop. Onbedoeld wegglijden behoort zo tot het verleden. "Take it easy toolfinder" met kleurcodering op profiel en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap. Zeskantige wegrolbescherming verhindert telkens wegrollen op de werkplek.
Unique selling points Geïsoleerde klingen voor veilig werken tot 1000 V|Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverdracht|Met Take it easy tool finder: Kleurcodering op profiel en maatcode|Met zeskantwegrolbescherming tegen wegrollen|Conisch blad, lasertip
Uitgebreide toelichting 2 Toepassing: Sleufschroeven Kling: Geïsoleerd, individueel getest conform IEC 60900 Uitvoering: Conisch blad, Lasertip Greep: Kraftform met beveiliging tegen wegrollen, meercomponenten greep. Met "Take it easy tool finder": Kleurcodering op profiel (geel = sleuf) en maatcode.
Uitgebreide toelichting 3
  • De stuksproeven bij 10.000 Volt conform IEC 60900 garandeert veilig werken onder spanning tot 1.000 Volt.
  • De stuksproeven bij 10.000 Volt conform IEC 60900 garandeert veilig werken onder spanning tot 1.000 Volt.
  • Ook bij extreme gebruiksomstandigheden is door de geteste koudslagvastheid bij -40 °C de veiligheid gewaarborgd.
  • Keer op keer gebeurt het dat je bij het schroeven uit de schroef glijdt. Soms worden waardevolle oppervlakten beschadigd of is letsel het gevolg. De punt van de Wera Lasertip-schroevendraaier word met de laser microscopisch fijn opgeruwd. Deze microruwe oppervlakte bijt zich in de schroevenkop vast. Het uitglijden uit de schroef behoort tot het verleden!
  • Wera Lasertip vermindert de benodigde drukkracht en verhoogt de krachtoverbrenging. Het schroeven word veiliger en comfortabeler.
  • De Kraftform-greep is uitstekend aan de vorm van de hand aangepast en voorkomt handletsels zoals blaren en eelt.
  • De voor de greep gebruikte harde materialen garanderen snelle hand-wisselingen zonder het gevaar van het "plakken" van de huid aan de greep. De rondom gevormde harde zones met grootste diameter lopen soepel door de hand.
  • Schroevendraaier met Take it easy tool finder: Kleurcodering op profiel en maatcode.