Skip to content

855/4 bdc bitorsion diamond bits pozidriv pz 1x50

Bits voor Pozidriv-schroeven met minuscule diamantdeeltjes op bitpunt. Deze zorgen voor een veilige grip op de schroef, verkleinen de vereiste aandrukkracht en reduceren het risico op wegglijden. Met torsiezone, waarin bij belastingspieken kinetische energie wordt afgeleid. Hierdoor wordt de levensduur van het product aanzienlijk hoger. 1/4" zeskant, passend in houders conform DIN ISO 1173-F 6,3. Pozidriv = geregistreerd handelsmerk van de firma European Industrial Service Ltd.

Merk/Fabrikant: Wera Werkzeuge Gmbh
Artikelcode: 643350
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 6 mei 2024 om 17:11

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Algemeen

Alternatieve artikelcode 647.122.1050
Land van herkomst CZ
Intrastatcode 82079030

URL

URL Leverancier http://www.provak.com/
URL Fabrikant https://www-de.wera.de/nl/
URL Productdatablad https://hybris-media.wera.de/download/pdfgenerator-datasheets/nl/05059900001.pdf

Indelingen

Artikelgroep Handgereedschap
Fabrikantindeling 1 855/4 BDC Bits Pozidriv

Afmetingen

Lengte (mm) 50
Breedte (mm) 7
Hoogte (mm) 6

Gewicht

Nettogewicht (kg) 0,01
Gewicht eenheid st

Tekst

Commerciële omschrijving Bits voor Pozidriv*-schroeven met minuscule diamantdeeltjes op bitpunt. Deze zorgen voor een veilige grip op de schroef, verkleinen de vereiste aandrukkracht en reduceren het risico op wegglijden. Met torsiezone, waarin bij belastingspieken kinetische energie wordt afgeleid. Hierdoor wordt de levensduur van het product aanzienlijk hoger. 1/4" zeskant, passend in houders conform DIN ISO 1173-F 6,3. * Pozidriv = geregistreerd handelsmerk van de firma European Industrial Service Ltd.
Unique selling points Geschikt voor Pozidriv-kruiskopschroeven|Met BiTorsion-zone voor het opvangen van belastingspieken|Aanzienlijk minder breukrisico en langere levensduur|Diamantcoating voor veilige positionering in de schroef|1/4" zeskant-aandrijving (Wera aansluiting serie 4)|Met Take it easy tool finder: Kleurcodering op profiel en maatcode
Uitgebreide toelichting 2 Toepassing: Geschikt voor Pozidriv-schroeven Aandrijving: 1/4"-Zeskant, geschikt voor houder conform DIN ISO 1173-F 6,3 Uitvoering: BiTorsion verhoogt de levensduur, diamant-coating voor een betere grip in de schroef. Dankzij de kleurcodering (zwart = Pozidriv) en maatstempel is het gemakkelijk om de juiste bit te vinden.
Uitgebreide toelichting 3
  • Bij het schroeven met een machine kunnen belastingspieken ontstaan, die voor vroegtijdige slijtage van de bit of beschadiging van de schroef zorgen. Als deze belastingspieken worden gereduceert wordt het werken productief en veilig. Het Wera BiTorsion-Systeem voorkomt vroegtijdige slijtage. De levensduur van het gereedschap wordt verlengt en de productiviteit bij het schroeven met machines wordt aanzienlijke verhoogd.
  • Eén van de grootste problemen bij machinaal schroeven is dat het gereedschap snel uit de schroefkop glijdt. Hierdoor raken schroefkop en gereedschap vaak beschadigd. Beschadigde oppervlakten, schroefverbindingen die niet meer los te krijgen zijn, etc., resulteren in hoge kosten achteraf. Door gebruik te maken van bits met diamantlaag lukt het om het probleem van het wegglijden te ondervangen, waardoor de schroefbevestiging veiliger en economischer wordt.
  • Met de door Wera ontwikkelde productietechnologie geldt de Wera Diamant-bit tot op de dag van vandaag als de norm op het gebied van duurzaamheid en functionaliteit. Diamant gecoate Wera bits zorgen voor een betere grip in de schroef.
  • De kleine stukjes diamant, die op de punt van de bit zijn aangebracht, bijten zich in de schroef vast en zorgen voor een superieure grip en voorkomen het uitglijden uit de schroefkop. Door deze extreme grip en betere pasvorm, wordt de schroef ontlast. De Cam-Out krachten (Aanpersdruk), die van de gebruiker een hoge drukuitoefening op de schroef vragen, worden gereduceerd.
  • Ideaal voor het werken met gevoelige materialen
  • De optimaal op elkaar afgestemde eigenschappen van de Torsiezones van bit en houder maken een gegradeerde opbrengst bij belasting mogelijk. Het twee-fase-systeem vermijd een vroegtijdige slijtage. Langere levensduur wordt, door op toepassing uitgerichte hardheid van de bits, gewaarborgd.
  • Take it easy tool finder: met kleurcodering op profiel en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap.
  • De werking van het BiTorsion-Systeem is gebaseerd op de combinatie van twee schokdempende zones. Zowel de bits als de houders hebben een veerkrachtig torsiezone, waarin bij belastingspieken kinetische energie wordt afgeleid.