Skip to content

354 zeskant schroevendraaier 3.0x75

Hoogwaardige Kraftform Plus schroevendraaiers. Meercomponenten Kraftform handgreep voor snel en veilig werken. Kraftform Plus: Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverbrenging. Het Hex-Plus profiel is voorzien van grotere contactvlakken met de schroefkop. Dit beperkt de kerfwerking en daarmee de vervorming van de schroef tot een minimum. "Take it easy toolfinder" met kleurcodering op profiel en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap. Zeskantige wegrolbescherming verhindert telkens wegrollen op de werkplek.

Merk/Fabrikant: Wera Werkzeuge Gmbh
Artikelcode: 624755
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 10 juli 2024 om 00:47

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

Algemeen

Alternatieve artikelcode 647.124.5603
Land van herkomst CZ
Intrastatcode 82054000

URL

URL Leverancier http://www.provak.com/
URL Fabrikant https://www-de.wera.de/nl/
URL Productdatablad https://hybris-media.wera.de/download/pdfgenerator-datasheets/nl/05023110001.pdf

Indelingen

Artikelgroep Handgereedschap
Fabrikantindeling 1 354 Binnenzeskant Schroevendraaier

Afmetingen

Lengte (mm) 156
Breedte (mm) 26
Hoogte (mm) 26

Gewicht

Nettogewicht (kg) 0,034
Gewicht eenheid st

Tekst

Commerciële omschrijving Hoogwaardige Kraftform Plus schroevendraaiers. Meercomponenten Kraftform handgreep voor snel en veilig werken. Kraftform Plus: Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverbrenging. Het Hex-Plus profiel is voorzien van grotere contactvlakken met de schroefkop. Dit beperkt de kerfwerking en daarmee de vervorming van de schroef tot een minimum. "Take it easy toolfinder" met kleurcodering op profiel en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap. Zeskantige wegrolbescherming verhindert telkens wegrollen op de werkplek.
Unique selling points Zeskant-schroevendraaier Hex-Plus|Meercomponenten Kraftform-handgreep voor snel en ergonomisch schroeven|Met Take it easy tool finder: Kleurcodering op profiel en maatcode|Hex-Plus zorgt ervoor dat binnenzeskant-schroeven langer meegaan|Met zeskantwegrolbescherming tegen wegrollen
Uitgebreide toelichting 2 Toepassing: Binnenzeskant-schroeven Kling: Rond Uitvoering: Hex-Plus, nicromat Greep: Kraftform met beveiliging tegen wegrollen, meercomponenten greep. Met "Take it easy tool finder": Kleurcodering op profiel (blauw = binnenzeskant) en maatcode.
Uitgebreide toelichting 3
  • Kraftform Plus-schroevendraaiers - logische ergonomie. Sparen uw hand en arm - ook bij langdurig gebruik. In combinatie met andere technische en praktische productvoordelen, zoals de lasertip voor een goede grip op de schroef, zijn Kraftform-schroevendraaiers de perfecte keuze als het gaat om handmatig schroeven.
  • Binnen-zeskantschroeven zijn moeilijk te verwerken omdat de contactvlakken, die de kracht van het gereedschap op de schroef overbrengen, zeer smal zijn. Het Resultaat: De schroefkop kan beschadigd raken. Hex-Plus biedt grotere contactvlakken, die dit voorkomt! Goed om te weten: Hex-Plus gereedschap past in elke standaard Binnen-zeskant schroefdkop!
  • Het basisidee voor de oorspronkelijke Kraftform-greep - de hand bepaalt het ontwerp van de greep - heeft zich tot op de dag van vandaag uitstekend bewezen. Reeds in de 60er jaren heeft Wera in samenwerking met het wereldwijd bekende Fraunhofer-Institut für Arbeitswirtschaft und Organisation een schroevendraaiergreep ontwikkeld, waarvan de vorm aan de hand is aangepast. Na veel ontwikkelingswerk is in 1968 de Wera Kraftform greep op de markt geïntroduceerd. Tot op heden is hij wel door nieuwe technologieën geoptimaliseerd maar heeft zijn oorspronkelijke vorm behouden omdat de menselijke hand ook niet is veranderd.
  • De Kraftform-greep is uitstekend aan de vorm van de hand aangepast en voorkomt handletsels zoals blaren en eelt.
  • Het grote contactoppervlak - met een bijzonder hoge wrijving op de zachte zones - zorgt voor een hoge overbrenging van het draaimoment, zonder door de kanten veroorzaakte drukpunten.
  • De voor de greep gebruikte harde materialen garanderen snelle hand-wisselingen zonder het gevaar van het "plakken" van de huid aan de greep. De rondom gevormde harde zones met grootste diameter lopen soepel door de hand.
  • De zeskant wegrolbescherming voorkomt ongewenst wegrollen. Het constante zoeken naar gevallen gereedschap behoort hiermee tot het verleden.
  • Schroevendraaier met Take it easy tool finder: Kleurcodering op profiel en maatcode.