Skip to content

Flexiwork, werkbroek+ , zwart - zwart, (0404), 048

Lichtgewicht werkbroek met high-tech op het lichaam afgestemd ontwerp voor extreem werkcomfort en flexibiliteit. Combineert ventilerend stretchmateriaal met Cordura® verstevigingen en een reeks zakken voor uitzonderlijke bewegingsvrijheid en functionaliteit.
·High-tech ontwerp dat op het lichaam afgestemd (body-mapped) is met super lichtgewicht ventilerende stretchstof en voorgebogen broekspijpen met reflecterende details voor extra comfort en bewegingsvrijheid.
·Geavanceerde KneeGuard met stretchmateriaal boven de knie die de kniebeschermers in de optimale positie houden voor de beste bescherming en extra comfort.
·Sterke Cordura® verstevigingen bij de knieën, broekspijpen en (holster)zakken voor verbeterde duurzaamheid.
·Makkelijk toegankelijke beenzakken, voorzien van mesbevestigingsknoop en vak voor mobiele telefoon.
·Geïntegreerde riem met een duurzame snelsluiting van polyamide voor een optimale pasvorm en werkcomfort. De riem is afzonderlijk te gebruiken.
·Lichtgewicht en slijtvaste Cordura® stretch en rip-stop materiaal. 88% Cordura®, 12% Elastan, 270 g/m2. 65% polyester 35% katoen, 200 g/m². Voorzien van 100% Cordura®-Polyamide verstevigingen.

Merk/Fabrikant: Snickers Workwear
Artikelcode: 5435239
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 13 juni 2024 om 22:30

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Alternatieve artikelcode 69030404048

URL

URL Leverancier http://www.provak.com/
URL Fabrikant https://www.snickersworkwear.nl/

Indelingen

Artikelgroep SNICKERS-HULTAFORS

Afmetingen

Afmeting 250x340x50 cm
Maat 048

Gewicht

Gewicht (kg) 0.8
Gewicht eenheid st

Kleur en Oppervlak

Kleur Zwart
Kleurcode 404

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Lichtgewicht werkbroek met high-tech op het lichaam afgestemd ontwerp voor extreem werkcomfort en flexibiliteit. Combineert ventilerend stretchmateriaal met Cordura® verstevigingen en een reeks zakken voor uitzonderlijke bewegingsvrijheid en functionaliteit.<br/>·High-tech ontwerp dat op het lichaam afgestemd (body-mapped) is met super lichtgewicht ventilerende stretchstof en voorgebogen broekspijpen met reflecterende details voor extra comfort en bewegingsvrijheid.<br/>·Geavanceerde KneeGuard met stretchmateriaal boven de knie die de kniebeschermers in de optimale positie houden voor de beste bescherming en extra comfort.<br/>·Sterke Cordura® verstevigingen bij de knieën, broekspijpen en (holster)zakken voor verbeterde duurzaamheid.<br/>·Makkelijk toegankelijke beenzakken, voorzien van mesbevestigingsknoop en vak voor mobiele telefoon.<br/>·Geïntegreerde riem met een duurzame snelsluiting van polyamide voor een optimale pasvorm en werkcomfort. De riem is afzonderlijk te gebruiken.<br/>·Lichtgewicht en slijtvaste Cordura® stretch en rip-stop materiaal. 88% Cordura®, 12% Elastan, 270 g/m2. 65% polyester 35% katoen, 200 g/m². Voorzien van 100% Cordura®-Polyamide verstevigingen.

Materiaal

Materiaal
  • Cordura®
  • Elastan
Samenstelling 88% Cordura®, 12% Elastan