Skip to content

367 torx® schroevendraaier tx 25x100

Hoogwaardige Kraftform Plus schroevendraaiers. Meercomponenten Kraftform handgreep voor snel en veilig werken. Kraftform Plus: Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverbrenging. De Wera Black Point punt en een uitgebreide harding garanderen een lange gebruiksduur van de stift, extra bescherming tegen corrosie en optimale grip. "Take it easy toolfinder" met kleurcodering op profiel en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap. Zeskantige wegrolbescherming verhindert telkens wegrollen op de werkplek.

Merk/Fabrikant: Wera Werkzeuge Gmbh
Artikelcode: 552011
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 29 maart 2024 om 11:40

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Alternatieve artikelcode 647.124.5513
Land van herkomst CZ
Intrastatcode 82054000

URL

URL Leverancier http://www.provak.com/
URL Fabrikant https://www-de.wera.de/nl/
URL Productdatablad https://hybris-media.wera.de/download/pdfgenerator-datasheets/nl/05028012001.pdf

Indelingen

Artikelgroep Handgereedschap
Fabrikantindeling 1 367 TORX® Schroevendraaier

Afmetingen

Lengte (mm) 205
Breedte (mm) 37
Hoogte (mm) 37

Gewicht

Gewicht (kg) 0,8805
Nettogewicht (kg) 0,07855
Gewicht eenheid st

Tekst

Commerciële omschrijving Hoogwaardige Kraftform Plus schroevendraaiers. Meercomponenten Kraftform handgreep voor snel en veilig werken. Kraftform Plus: Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverbrenging. De Wera Black Point punt en een uitgebreide harding garanderen een lange gebruiksduur van de stift, extra bescherming tegen corrosie en optimale grip. "Take it easy toolfinder" met kleurcodering op profiel en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap. Zeskantige wegrolbescherming verhindert telkens wegrollen op de werkplek.
Uitgebreide toelichting 1 Wera torxschroevendraaier
Uitgebreide toelichting 2 Toepassing: TORX® schroeven Kling: Rond Uitvoering: Nicromat, Black Point Greep: Kraftform met beveiliging tegen wegrollen, meercomponenten greep. Met "Take it easy tool finder": Kleurcodering op profiel (groen = TORX®) en maatcode.
Uitgebreide toelichting 3
  • Kraftform Plus-schroevendraaiers - logische ergonomie. Sparen uw hand en arm - ook bij langdurig gebruik. In combinatie met andere technische en praktische productvoordelen, zoals de lasertip voor een goede grip op de schroef, zijn Kraftform-schroevendraaiers de perfecte keuze als het gaat om handmatig schroeven.
  • Het basisidee voor de oorspronkelijke Kraftform-greep - de hand bepaalt het ontwerp van de greep - heeft zich tot op de dag van vandaag uitstekend bewezen. Reeds in de 60er jaren heeft Wera in samenwerking met het wereldwijd bekende Fraunhofer-Institut für Arbeitswirtschaft und Organisation een schroevendraaiergreep ontwikkeld, waarvan de vorm aan de hand is aangepast. Na veel ontwikkelingswerk is in 1968 de Wera Kraftform greep op de markt geïntroduceerd. Tot op heden is hij wel door nieuwe technologieën geoptimaliseerd maar heeft zijn oorspronkelijke vorm behouden omdat de menselijke hand ook niet is veranderd.
  • De voor de greep gebruikte harde materialen garanderen snelle hand-wisselingen zonder het gevaar van het "plakken" van de huid aan de greep. De rondom gevormde harde zones met grootste diameter lopen soepel door de hand.
  • Het grote contactoppervlak - met een bijzonder hoge wrijving op de zachte zones - zorgt voor een hoge overbrenging van het draaimoment, zonder door de kanten veroorzaakte drukpunten.
  • De zeskant wegrolbescherming voorkomt ongewenst wegrollen. Het constante zoeken naar gevallen gereedschap behoort hiermee tot het verleden.
  • De markering van de handgreep met schroevensymbool en grootte van de schroef maakt het makkelijk om de schroevendraaier in de gereedschapstas of op de werkplek te vinden.
  • De Wera Black Point Punt en een geavanceerd hardingsproces garanderen een lange levensduur van de punt, verhoogde bescherming tegen corrosie en nauwkeurige pasvorm.
Unique selling points Schroevendraaier voor binnen TORX® schroeven | Meercomponenten Kraftform-handgreep voor snel en ergonomisch schroeven | Met Take it easy tool finder: Kleurcodering op profiel en maatcode | Met zeskantwegrolbescherming tegen wegrollen | De Wera Black Point-punt biedt een nauwkeurige pasvorm en optimale corrosiebescherming