Skip to content

395 dopschroevendraaier 13.0x125

Hoogwaardige steeksleutel-schroevendraaier van Wera. Meerdelige Kraftform-handgreep voor snel en ergonomisch schroeven. Kraftform Plus: Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverdracht. Zeskantige wegrolbescherming verhindert telkens wegrollen op de werkplek. Met greepcodering om het gereedschap sneller te kunnen vinden en sorteren. Voor buitenzeskant-schroeven.

Merk/Fabrikant: Wera Werkzeuge Gmbh
Artikelcode: 624765
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 21 februari 2024 om 20:12

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Alternatieve artikelcode 647.122.0514
Land van herkomst CZ
Intrastatcode 82054000

URL

URL Leverancier http://www.provak.com/
URL Fabrikant https://www-de.wera.de/nl/
URL Productdatablad https://hybris-media.wera.de/download/pdfgenerator-datasheets/nl/05029440001.pdf

Indelingen

Artikelgroep Handgereedschap
Fabrikantindeling 1 395 Dopschroevendraaier

Afmetingen

Lengte (mm) 237
Breedte (mm) 37
Hoogte (mm) 37

Gewicht

Gewicht (kg) 0,88
Nettogewicht (kg) 0,1608
Gewicht eenheid st

Tekst

Commerciële omschrijving Hoogwaardige steeksleutel-schroevendraaier van Wera. Meerdelige Kraftform-handgreep voor snel en ergonomisch schroeven. Kraftform Plus: Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverdracht. Zeskantige wegrolbescherming verhindert telkens wegrollen op de werkplek. Met greepcodering om het gereedschap sneller te kunnen vinden en sorteren. Voor buitenzeskant-schroeven.
Uitgebreide toelichting 2 Toepassing: Buitenzeskant-schroeven Kling: Rond Uitvoering: Nicromat, Dopsleutel voor Buiten-zeskantschroeven Greep: Kraftform met beveiliging tegen wegrollen, meercomponenten greep
Uitgebreide toelichting 3
  • Kraftform Plus-schroevendraaiers - logische ergonomie. Sparen uw hand en arm - ook bij langdurig gebruik. In combinatie met andere technische en praktische productvoordelen, zoals de lasertip voor een goede grip op de schroef, zijn Kraftform-schroevendraaiers de perfecte keuze als het gaat om handmatig schroeven.
  • Het basisidee voor de oorspronkelijke Kraftform-greep - de hand bepaalt het ontwerp van de greep - heeft zich tot op de dag van vandaag uitstekend bewezen. Reeds in de 60er jaren heeft Wera in samenwerking met het wereldwijd bekende Fraunhofer-Institut für Arbeitswirtschaft und Organisation een schroevendraaiergreep ontwikkeld, waarvan de vorm aan de hand is aangepast. Na veel ontwikkelingswerk is in 1968 de Wera Kraftform greep op de markt geïntroduceerd. Tot op heden is hij wel door nieuwe technologieën geoptimaliseerd maar heeft zijn oorspronkelijke vorm behouden omdat de menselijke hand ook niet is veranderd.
  • De voor de greep gebruikte harde materialen garanderen snelle hand-wisselingen zonder het gevaar van het "plakken" van de huid aan de greep. De rondom gevormde harde zones met grootste diameter lopen soepel door de hand.
  • Het grote contactoppervlak - met een bijzonder hoge wrijving op de zachte zones - zorgt voor een hoge overbrenging van het draaimoment, zonder door de kanten veroorzaakte drukpunten.
  • De zeskant wegrolbescherming voorkomt ongewenst wegrollen. Het constante zoeken naar gevallen gereedschap behoort hiermee tot het verleden.
  • De markering van de handgreep met schroevensymbool en grootte van de schroef maakt het makkelijk om de schroevendraaier in de gereedschapstas of op de werkplek te vinden.
Unique selling points Steeksleutel/schroevendraaier voor buitenzeskant-schroeven | Meercomponenten Kraftform-handgreep voor snel en ergonomisch schroeven | Met handgreepcodering om het gereedschap gemakkelijker te vinden en te sorteren | Met zeskantwegrolbescherming tegen wegrollen | Nicromat