Skip to content

Bit-check 10 impaktor 1 bitset, 10-dlg

Robuuste Bit-Check van Wera. Bij Bit-Checks heeft u steeds een goed overzicht over het beschikbare gereedschap. Bits die niet nodig zijn voor de werkzaamheden, kunnen in het assortiment worden teruggeplaatst en raken zo niet kwijt. Eenvoudig mee te nemen, bijv. in een borstzak. De Impaktor-technologie zorgt voor een bovengemiddelde gebruiksduur ook onder extreme situaties. Verhoogde wrijvingsweerstand dankzij ruwe diamantdeeltjes op de bitpunt voorkomt het wegglijden uit de schroef. Uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met conventionele impact- en slagschroevendraaiers. Impaktor-houder voor het afleiden van extreme belastingspieken. Bijzonder torsie-effect dankzij dubbele torsieveer. Met ringmagneet om ook lange en zware schroeven eenvoudig op de plaats te houden, ideaal voor werkzaamheden boven het hoofd. Uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met conventionele impact- en slagschroevendraaiers. Magneet kan teruggeschoven en daarmee uitgeschakeld worden.

Merk/Fabrikant: Wera Werkzeuge Gmbh
Artikelcode: 2843100
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 21 februari 2024 om 20:12

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Alternatieve artikelcode 647.122.2315
Intrastatcode 82079030

URL

URL Leverancier http://www.provak.com/
URL Fabrikant https://www-de.wera.de/nl/
URL Productdatablad https://hybris-media.wera.de/download/pdfgenerator-datasheets/nl/05057680001.pdf

Indelingen

Artikelgroep Handgereedschap
Fabrikantindeling 1 Bit-Check 10 Impaktor 1

Afmetingen

Lengte (mm) 97
Breedte (mm) 65
Hoogte (mm) 15

Gewicht

Gewicht (kg) 1,324
Nettogewicht (kg) 0,121
Gewicht eenheid set

Tekst

Commerciële omschrijving Robuuste Bit-Check van Wera. Bij Bit-Checks heeft u steeds een goed overzicht over het beschikbare gereedschap. Bits die niet nodig zijn voor de werkzaamheden, kunnen in het assortiment worden teruggeplaatst en raken zo niet kwijt. Eenvoudig mee te nemen, bijv. in een borstzak. De Impaktor-technologie zorgt voor een bovengemiddelde gebruiksduur ook onder extreme situaties. Verhoogde wrijvingsweerstand dankzij ruwe diamantdeeltjes op de bitpunt voorkomt het wegglijden uit de schroef. Uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met conventionele impact- en slagschroevendraaiers. Impaktor-houder voor het afleiden van extreme belastingspieken. Bijzonder torsie-effect dankzij dubbele torsieveer. Met ringmagneet om ook lange en zware schroeven eenvoudig op de plaats te houden, ideaal voor werkzaamheden boven het hoofd. Uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met conventionele impact- en slagschroevendraaiers. Magneet kan teruggeschoven en daarmee uitgeschakeld worden.
Uitgebreide toelichting 2 1 Impaktor houder met spanring en ringmagneet in de opname voor het veilig vasthouden van de bits in de houder. 9 Impaktor bits. Bij de "Take it easy"-Bit-Checks zijn de bits voorzien van een ring in een kleur en formaataanduiding, waardoor u steeds snel en makkelijk de juiste bit vindt.
Uitgebreide toelichting 3
  • Op de werkplek kunt u de Bit-Checks in de buurt neerzetten, waardoor u het gereedschap steeds snel binnen handbereik heeft.
  • Voor het gebruik i.c.m. Impactschroefmachines. Verhoogt de productiviteit bij het werken met Power-Machines (b.v. 18 volt Impactschroefmachine).
  • Veel hogere levensduur door optimale gebruikmaking van de materiaaleigenschappen in combinatie met de speciaal op de extreme eisen afgestemde geometrieën en hardingsprocessen.
  • Voor extreme schroefomstandigheden en impactschroefmachines. Door een mix van de best mogelijke materiaaleigenschappen en door optimaal, voor extreem gebruik, aangepaste geometrieën bereiken de Wera Impaktor gereedschappen uitzonderlijke standtijden. Als extra productvoordeel hebben alle Impaktor-Bits een diamant-coating. De diamant deeltjes reduceren de bijzonder hoge cam-out-krachten die bij machinaal schroeven optreden en zorgen ervoor, dat de bit niet uit de schroef kan uitglijden. De diamant partikels bijten zich in de schroef vast. De noodzakelijke aanpersdruk wordt gereduceerd, waardoor de vermoeidheid bij machinaal schroeven aanzienlijk wordt verminderd.
  • Met speciaal op extreme belastingen aangepaste torsiezone, ter ontlasting van de bitpunt.
  • De Impaktor houder met ringmagneet houdt extra lange en zware schroeven stevig vast. Hiermee wordt het razendsnel en veilig aanzetten van de schroef mogelijk. Ideaal voor het werken boven het hoofd. Zou de magneet niet nodig zijn bijv. bij werken met metaal, kan deze uit het schroefbereik gehaald en hiermee "uitgeschakeld" worden. Gebruik bij voorkeur voor (Impact) Slagschroefmachines.
  • De combinatie van de twee torsiezones in de Impaktor houder en de torsiezone in de Impaktor bit leidt tot het zogenaamde TriTorsion-Systeem.
  • Bij de Take it easy-Bit-Checks zijn de bits voorzien van een ring in een kleur (bijv. rood = Phillips) en formaataanduiding, waardoor u steeds snel en makkelijk de juiste bit vindt.
Unique selling points Verstelbare, meercomponenten Bit-Check | Impaktor-technologie voor bovengemiddelde standtijden | Uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met moderne impact- en slagschroevendraaiers | Diamantcoating voor veilige positionering in de schroef | Houder met ringmagneet houdt ook lange en zware schroeven probleemloos vast