Skip to content

334 zaagsnede schroevendraaier, garage kling 1.2x8.0x175

Hoogwaardige Kraftform Plus schroevendraaiers. Meercomponenten Kraftform Plus greep om prettig en ergonomisch verantwoord te kunnen werken en blaren en schuurplekken te voorkomen. Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverbrenging. De punt van Wera Lasertip schroevendraaiers wordt met laserstralen microscopisch fijn opgeruwd. Dit ruwe oppervlak "bijt" zich letterlijk vast in de schroefkop. Onbedoeld wegglijden behoort zo tot het verleden. "Take it easy toolfinder" met kleurcodering op profiel en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap. Zeskantige wegrolbescherming verhindert telkens wegrollen op de werkplek.

Merk/Fabrikant: Wera Werkzeuge Gmbh
Artikelcode: 552031
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 6 mei 2024 om 17:12

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

Algemeen

Alternatieve artikelcode 647.124.0154
Land van herkomst CZ
Intrastatcode 82054000

URL

URL Leverancier http://www.provak.com/
URL Fabrikant https://www-de.wera.de/nl/
URL Productdatablad https://hybris-media.wera.de/download/pdfgenerator-datasheets/nl/05110011001.pdf

Indelingen

Artikelgroep Handgereedschap
Fabrikantindeling 1 334 Sleuf schroevendraaier, Garage Kling

Afmetingen

Lengte (mm) 287
Breedte (mm) 40
Hoogte (mm) 40

Gewicht

Nettogewicht (kg) 0,14
Gewicht eenheid st

Tekst

Commerciële omschrijving Hoogwaardige Kraftform Plus schroevendraaiers. Meercomponenten Kraftform Plus greep om prettig en ergonomisch verantwoord te kunnen werken en blaren en schuurplekken te voorkomen. Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverbrenging. De punt van Wera Lasertip schroevendraaiers wordt met laserstralen microscopisch fijn opgeruwd. Dit ruwe oppervlak "bijt" zich letterlijk vast in de schroefkop. Onbedoeld wegglijden behoort zo tot het verleden. "Take it easy toolfinder" met kleurcodering op profiel en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap. Zeskantige wegrolbescherming verhindert telkens wegrollen op de werkplek.
Unique selling points Sleufschroevendraaier werkplaatskling|Meercomponenten Kraftform-handgreep voor snel en ergonomisch schroeven|Met Take it easy tool finder: Kleurcodering op profiel en maatcode|Met zeskantwegrolbescherming tegen wegrollen|Lasertip voor meer grip in schroefkop
Uitgebreide toelichting 2 Toepassing: Sleufschroeven Kling: Rond Uitvoering: Kraftform met beveiliging tegen wegrollen, meercomponenten greep. Met "Take it easy tool finder": Kleurcodering op profiel (geel = sleuf) en maatcode. Grootte: 2,0 x 12,0; 2,5 x 14,0 Kraftform met beveiliging tegen wegrollen, meercomponenten greep, 1-component.
Uitgebreide toelichting 3
  • Kraftform Plus-schroevendraaiers - logische ergonomie. Sparen uw hand en arm - ook bij langdurig gebruik. In combinatie met andere technische en praktische productvoordelen, zoals de lasertip voor een goede grip op de schroef, zijn Kraftform-schroevendraaiers de perfecte keuze als het gaat om handmatig schroeven.
  • Keer op keer gebeurt het dat je bij het schroeven uit de schroef glijdt. Soms worden waardevolle oppervlakten beschadigd of is letsel het gevolg. De punt van de Wera Lasertip-schroevendraaier word met de laser microscopisch fijn opgeruwd. Deze microruwe oppervlakte bijt zich in de schroevenkop vast. Het uitglijden uit de schroef behoort tot het verleden!
  • Door een gebundelde laserstraal word er een scherpe oppervlaktestructuur ingebrand. Wera Lasertip bijt zich in de schroefkop vast en voorkomt het wegglijden uit de Sleuf-, Phillips- en Pozidrivschroefkop.
  • Wera Lasertip vermindert de benodigde drukkracht en verhoogt de krachtoverbrenging. Het schroeven word veiliger en comfortabeler.
  • Schroevendraaier met Take it easy tool finder: Kleurcodering op profiel en maatcode.
  • Het basisidee voor de oorspronkelijke Kraftform-greep - de hand bepaalt het ontwerp van de greep - heeft zich tot op de dag van vandaag uitstekend bewezen. Reeds in de 60er jaren heeft Wera in samenwerking met het wereldwijd bekende Fraunhofer-Institut für Arbeitswirtschaft und Organisation een schroevendraaiergreep ontwikkeld, waarvan de vorm aan de hand is aangepast. Na veel ontwikkelingswerk is in 1968 de Wera Kraftform greep op de markt geïntroduceerd. Tot op heden is hij wel door nieuwe technologieën geoptimaliseerd maar heeft zijn oorspronkelijke vorm behouden omdat de menselijke hand ook niet is veranderd.
  • De Kraftform-greep is uitstekend aan de vorm van de hand aangepast en voorkomt handletsels zoals blaren en eelt.
  • De voor de greep gebruikte harde materialen garanderen snelle hand-wisselingen zonder het gevaar van het "plakken" van de huid aan de greep. De rondom gevormde harde zones met grootste diameter lopen soepel door de hand.