Skip to content

2050 ph kraftform micro phillips schroevendraaier ph 00x60

Hoogwaardige Wera Micro schroevendraaier voor fijnmechanische schroefwerkzaamheden. Door het steunen van de hand op de draaikap en de sneldraaizone onder de draaikap is razendsnel in- en uitschroeven mogelijk. Tijdrovend ompakken behoort tot het verleden. Krachtzone met geïntegreerde zachte delen zorgt voor overbrenging van hoge losdraai- en aanhaalmomenten. Precisiezone voor de juiste draaihoek bij afstelwerkzaamheden. De Wera Black Point punt biedt optimale grip en extra bescherming tegen corrosie. "Take it easy toolfinder" met kleurcodering op profiel en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap.

Merk/Fabrikant: Wera Werkzeuge Gmbh
Artikelcode: 741562
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 21 maart 2024 om 21:36

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Alternatieve artikelcode 647.124.9091
Land van herkomst CZ
Intrastatcode 82054000

URL

URL Leverancier http://www.provak.com/
URL Fabrikant https://www-de.wera.de/nl/
URL Productdatablad https://hybris-media.wera.de/download/pdfgenerator-datasheets/nl/05118020001.pdf

Indelingen

Artikelgroep Handgereedschap
Fabrikantindeling 1 2050 PH Kraftform Micro Phillips Schroevendraaier

Afmetingen

Lengte (mm) 157
Breedte (mm) 13
Hoogte (mm) 13

Gewicht

Gewicht (kg) 0,1531
Nettogewicht (kg) 0,01171
Gewicht eenheid st

Tekst

Commerciële omschrijving Hoogwaardige Wera Micro schroevendraaier voor fijnmechanische schroefwerkzaamheden. Door het steunen van de hand op de draaikap en de sneldraaizone onder de draaikap is razendsnel in- en uitschroeven mogelijk. Tijdrovend ompakken behoort tot het verleden. Krachtzone met geïntegreerde zachte delen zorgt voor overbrenging van hoge losdraai- en aanhaalmomenten. Precisiezone voor de juiste draaihoek bij afstelwerkzaamheden. De Wera Black Point punt biedt optimale grip en extra bescherming tegen corrosie. "Take it easy toolfinder" met kleurcodering op profiel en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap.
Uitgebreide toelichting 2 Toepassing: Kruiskopschroeven Phillips Kling: Rond Uitvoering: Nicromat, Black Point Punt Greep: Kraftform Micro met beveiliging tegen wegrollen en draaibare kap, meercomponenten. Met "Take it easy tool finder": Kleurcodering op profiel (rood = Phillips) en maatcode.
Uitgebreide toelichting 3
  • Schroefwerkzaamheden in de elektronica en fijnmechanica zijn vaak moeizaam en tijdrovend. Daarmee namen wij dan ook geen genoegen. Wij hebben ontdekt wat de gebruiker belangrijk vindt: werksnelheid, draaimoment, nauwkeurigheid. Dat zijn dan ook de aspecten waarop wij ons hebben gericht.
  • Meercomponenten greep voor het ergonomisch correct schroeven.
  • De Kraftform Micro met zijn drie zones in specifieke volgorde voldoet perfect aan deze behoefte. De draaibare kap, die op de hand gesteund kan worden, ondersteund deze voordelen.
  • De precisiezone direct boven de kling geeft de gebruiker een goed gevoel voor de juiste draaihoek bij het justeren.
  • De krachtzone met geïntegreerde zachte zones dicht bij de kling zorgt voor de overdracht van hoge los- en aandraaimomenten zonder dat het contact met de schroef verloren gaat.
  • De sneldraaizone onder de draaibare kap maakt snel heen-en-weer draaien mogelijk.
  • De Wera Black Point Punt en een geavanceerd hardingsproces garanderen een lange levensduur van de punt, verhoogde bescherming tegen corrosie en nauwkeurige pasvorm.
  • Schroevendraaier met Take it easy tool finder: Kleurcodering op profiel en maatcode.
Unique selling points Kraftform Micro-schroevendraaier voor Phillips-Recess kruiskopschroeven | Meercomponenten Kraftform Micro-handgreep voor snel en ergonomisch schroeven | Met wegrolbescherming en draaibare kap voor snel heen-en-weer draaien | De Wera Black Point-punt biedt een nauwkeurige pasvorm en optimale corrosiebescherming | Met Take it easy tool finder: Kleurcodering op profiel en maatcode | Bijv. voor elektriciens, opticiens, instrumentmakers, juweliers en monteurs van EDP-hardware