Skip to content

350 ph phillips schroevendraaier ph 2x100

Hoogwaardige Kraftform Plus schroevendraaiers. Meercomponenten Kraftform Plus handgreep om prettig en ergonomisch verantwoord te kunnen werken en blaren en schuurplekken te voorkomen. Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverbrenging. De punt van Wera Lasertip schroevendraaiers wordt met laserstralen microscopisch fijn opgeruwd. Dit ruwe oppervlak "bijt" zich letterlijk vast in de schroefkop. Onbedoeld wegglijden behoort zo tot het verleden. "Take it easy toolfinder" met kleurcodering op profiel en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap. Zeskantige wegrolbescherming verhindert telkens wegrollen op de werkplek.

Merk/Fabrikant: Wera Werkzeuge Gmbh
Artikelcode: 501124
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 29 maart 2024 om 11:40

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Alternatieve artikelcode 647.124.5146
Land van herkomst CZ
Intrastatcode 82054000

URL

URL Leverancier http://www.provak.com/
URL Fabrikant https://www-de.wera.de/nl/
URL Productdatablad https://hybris-media.wera.de/download/pdfgenerator-datasheets/nl/05008720001.pdf

Indelingen

Artikelgroep Handgereedschap
Fabrikantindeling 1 350 PH Phillips Schroevendraaier

Afmetingen

Lengte (mm) 205
Breedte (mm) 37
Hoogte (mm) 37

Gewicht

Gewicht (kg) 0,949
Nettogewicht (kg) 0,0854
Gewicht eenheid st

Tekst

Commerciële omschrijving Hoogwaardige Kraftform Plus schroevendraaiers. Meercomponenten Kraftform Plus handgreep om prettig en ergonomisch verantwoord te kunnen werken en blaren en schuurplekken te voorkomen. Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverbrenging. De punt van Wera Lasertip schroevendraaiers wordt met laserstralen microscopisch fijn opgeruwd. Dit ruwe oppervlak "bijt" zich letterlijk vast in de schroefkop. Onbedoeld wegglijden behoort zo tot het verleden. "Take it easy toolfinder" met kleurcodering op profiel en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap. Zeskantige wegrolbescherming verhindert telkens wegrollen op de werkplek.
Uitgebreide toelichting 1 Wera kruiskopschroevendraaier
Uitgebreide toelichting 2 Toepassing: Kruiskopschroeven Phillips Kling: Rond Uitvoering: Nicromat, Lasertip-punt Greep: Kraftform met beveiliging tegen wegrollen, meercomponenten greep. Met "Take it easy tool finder": Kleurcodering op profiel (rood = Phillips) en maatcode.
Uitgebreide toelichting 3
  • Kraftform Plus-schroevendraaiers - logische ergonomie. Sparen uw hand en arm - ook bij langdurig gebruik. In combinatie met andere technische en praktische productvoordelen, zoals de lasertip voor een goede grip op de schroef, zijn Kraftform-schroevendraaiers de perfecte keuze als het gaat om handmatig schroeven.
  • Keer op keer gebeurt het dat je bij het schroeven uit de schroef glijdt. Soms worden waardevolle oppervlakten beschadigd of is letsel het gevolg. De punt van de Wera Lasertip-schroevendraaier word met de laser microscopisch fijn opgeruwd. Deze microruwe oppervlakte bijt zich in de schroevenkop vast. Het uitglijden uit de schroef behoort tot het verleden!
  • Door een gebundelde laserstraal word er een scherpe oppervlaktestructuur ingebrand. Wera Lasertip bijt zich in de schroefkop vast en voorkomt het wegglijden uit de Sleuf-, Phillips- en Pozidrivschroefkop.
  • Wera Lasertip vermindert de benodigde drukkracht en verhoogt de krachtoverbrenging. Het schroeven word veiliger en comfortabeler.
  • Het basisidee voor de oorspronkelijke Kraftform-greep - de hand bepaalt het ontwerp van de greep - heeft zich tot op de dag van vandaag uitstekend bewezen. Reeds in de 60er jaren heeft Wera in samenwerking met het wereldwijd bekende Fraunhofer-Institut für Arbeitswirtschaft und Organisation een schroevendraaiergreep ontwikkeld, waarvan de vorm aan de hand is aangepast. Na veel ontwikkelingswerk is in 1968 de Wera Kraftform greep op de markt geïntroduceerd. Tot op heden is hij wel door nieuwe technologieën geoptimaliseerd maar heeft zijn oorspronkelijke vorm behouden omdat de menselijke hand ook niet is veranderd.
  • Het grote contactoppervlak - met een bijzonder hoge wrijving op de zachte zones - zorgt voor een hoge overbrenging van het draaimoment, zonder door de kanten veroorzaakte drukpunten.
  • De voor de greep gebruikte harde materialen garanderen snelle hand-wisselingen zonder het gevaar van het "plakken" van de huid aan de greep. De rondom gevormde harde zones met grootste diameter lopen soepel door de hand.
  • De zeskant wegrolbescherming voorkomt ongewenst wegrollen. Het constante zoeken naar gevallen gereedschap behoort hiermee tot het verleden.
Unique selling points Schroevendraaier voor Phillips kruiskopschroeven | Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge draaimomentoverdracht | Met Take it easy tool finder: Kleurcodering op profiel en maatcode | Met zeskantwegrolbescherming tegen wegrollen | Lasertip voor meer grip in schroefkop